Logo da.boatexistence.com

Hvad sker der med dem i sæson 5?

Indholdsfortegnelse:

Hvad sker der med dem i sæson 5?
Hvad sker der med dem i sæson 5?

Video: Hvad sker der med dem i sæson 5?

Video: Hvad sker der med dem i sæson 5?
Video: Akavet videomøde: Glemmer at slukke mikrofon! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Theon forsvarer Bran mod de udøde, indtil han er den sidste overlevende, men Natkongen ankommer. Bran takker Theon, og Theon angriber Natkongen, men bliver dræbt, efter at Natkongen har spiddet ham med sit eget spyd. I kølvandet på den lange nat bliver Theon kremeret sammen med de dræbte i kamp

Bliver Theon sig selv igen?

Da Sansa Stark blev bragt til Winterfell for at gifte sig med Ramsay, begyndte Theon langsomt at vende tilbage til sig selv. … Inden sæson 6 slutter, Theon har genvundet meget af sit gamle jeg Han fungerer nu som rådgiver for sin søster, Yara, som har planer om at være dronningen af Jernøerne.

Sov Yara og Theon sammen?

Yara (Gemma Whelan) og Theon Greyjoy (Alfie Allen) er dukket op som store magtspillere i Westeros - og heldigvis sover de ikke engang sammen … Yara blev en stor Ironborn skibskaptajn, mens Theon voksede op og opførte sig mere som en fastlandsherre end en reaver.

Bliver Theon genfanget?

Under flugten myrder han Bolton-mændene, tager derefter Theon tilbage til vagten og meddeler, at han har genfanget ham.

Bliver Sansa gravid?

Heldigvis er svaret… nej! Sansa er ikke gravid med Ramsays baby, i det mindste ifølge en pålidelig Game of Thrones-spoiler og nyhedshjemmeside Watchers On The Wall. Ifølge webstedet vil Sansa ikke være eller blive gravid i sæson 7 af HBO-serien.

Anbefalede: