Logo da.boatexistence.com

Er cactus jack-logoet et kryds?

Indholdsfortegnelse:

Er cactus jack-logoet et kryds?
Er cactus jack-logoet et kryds?

Video: Er cactus jack-logoet et kryds?

Video: Er cactus jack-logoet et kryds?
Video: JACKBOYS - GANG GANG feat. Sheck Wes, Don Toliver, Luxury Tax 50 & Cactus Jack (Official) 2024, Kan
Anonim

Hovedlogoet består af musikerens kreative kaldenavn, hvor hans navn og efternavn er krydset. Ordet "Kaktus" er placeret lodret med tre streger i toppen.

Hvad er McDonald's i Cactus Jack-stil?

McDonald's introducerede til verden i dag Travis Scott-måltidet, og ærligt t alt er det lidt undervældende. Cactus Jack-måltidskombinationen indeholder en standard Quarter Pounder med ost toppet med salat og bacon, en side af pommes frites med BBQ-sauce, en Sprite med ekstra is, og det er stort set det.

Er Travis Scott Burger på McDonalds ægte?

McDonald's populære Travis Scott Burger er en solid opgradering til hverdagens Quarter Pounder med tykt skåret æbletræ, røget bacon og to skiver amerikansk ost!

Hvorfor valgte McDonald's Travis Scott?

Måltidet inkluderer en Quarter Pounder med ost, bacon og salat, mellemstore fritter med BBQ Sauce og en Sprite. McDonald's Chief Marketing Officer Morgan Flatley fort alte Business Insider, at McDonald's ønskede at slå sig sammen med Scott på grund af hans kulturelle relevans, især blandt yngre kunder.

Hvorfor kalder Travis sig selv Cactus Jack?

WWE ønsker at stoppe Travis Scott fra at varemærke "Cactus Jack" … Den nu pensionerede Foley brugte Cactus Jack-navnet som en hyldest til sin far, og adopterede først moniker i 80'erne. På samme måde afslørede DJ Premier, at Scotts far også var inspirationen bag kaldenavnet, da han også hedder Jack.

Anbefalede: