Logo da.boatexistence.com

På den stakkels orm skænket talemåde?

Indholdsfortegnelse:

På den stakkels orm skænket talemåde?
På den stakkels orm skænket talemåde?

Video: På den stakkels orm skænket talemåde?

Video: På den stakkels orm skænket talemåde?
Video: Lydbog og undertekster: Johann Wolfgang Von Goethe. Den unge Werthers sorger. bogens land. 2024, Kan
Anonim

I ovenstående linjer er den poetiske anordning eller talemåde personificering Ormen, et væsen, bliver personificeret her. Forklaring: Personificering er en figur, hvis tale, der fantasifuldt repræsenterer den naturlige verden, livløse genstande eller abstrakte ideer, som besidder menneskets egenskaber.

Hvad er talemåden i digtet ormen?

Taletallene i digtet "Orm" er gentagelse, overført epitet, elision, kinesthesis og visuelle billeder.

Hvad er den stakkels orm skænket?

Forklaring: En del af hans grænseløse kærlighed på den stakkels orm skænkede. solen, månen, stjernerne, han gjorde til alle sine skabninger gratis: Og spreder sig o 'er jorden den græsklædte klinge, For orme såvel som theo. Lad dem nyde deres lille dag.

Hvad er rimskemaet i digtet ormen?

Rim og rytme: Rimskema: abab, cdcd og så videre. De sidste ord i første og tredje linje og anden og fjerde linje i hvert strofe rim. Rytmen er jævn.

Hvilket budskab gives i de sidste to linjer fra digtet ormen?

Svar: Hovedtemaet i dette digt er, at alle små eller store skabninger skal respekteres lige meget Alle skabninger er skabt af Gud, og at Herren skænker sin kærlighed ligeligt til alle væsen inklusive den lille orm. Derfor skal vi respektere enhver skabning, stor som lille, og aldrig tage et liv væk, som vi ikke kan give.

Anbefalede: