Logo da.boatexistence.com

Gør nuchal translucency test ondt?

Indholdsfortegnelse:

Gør nuchal translucency test ondt?
Gør nuchal translucency test ondt?

Video: Gør nuchal translucency test ondt?

Video: Gør nuchal translucency test ondt?
Video: What is NT scan and Double Marker test in pregnancy | Reports kaise samjhein 2024, Kan
Anonim

En NT-scanning er en sikker, ikke-invasiv test, der ikke forårsager nogen skade på dig eller din baby. Husk, at denne screening i første trimester anbefales, men den er valgfri.

Hvordan forbereder jeg mig til en nakkegennemskinnelighedstest?

En nuchal translucency-undersøgelse kræver ikke meget forberedelse, men det er vigtigt at have en fuld blære. En time før eksamen, drik 32 oz. vand og tøm ikke blæren. Du vil være i stand til at tømme din blære, så snart din ultralydsundersøgelse er færdig.

Er NT-ultralyd smertefuldt?

Du bør ikke føle smerte under proceduren Du kan føle mindre ubehag, når lægen eller ultralydsteknikeren trykker ind i din mave. Denne følelse går generelt hurtigt over. Hvis du skal have taget en blodprøve som en del af screeningen i første trimester, kan du mærke et let klem fra nålen.

Hvor lang tid tager nuchal translucency test?

Nukal translucensscreening er en normal ultralyd. Du vil ligge på ryggen, mens en tekniker holder en sonde mod din mave. Det vil tage mellem 20 til 40 minutter.

Kan jeg tisse før NT-scanning?

At have en fuld blære vil give det bedste ultralydsbillede. Du kan blive bedt om at drikke 2 til 3 glas væske en time før testen. Du må IKKE tisse før din ultralyd.

Anbefalede: