Logo da.boatexistence.com

Hvor laves kahala-skjorter?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves kahala-skjorter?
Hvor laves kahala-skjorter?

Video: Hvor laves kahala-skjorter?

Video: Hvor laves kahala-skjorter?
Video: Gør-det-selv origami skjorte 2024, Kan
Anonim

Vi bærer en smule af Waikiki Beach Boy-ånden i vores hjerter, surfer, når bølgerne er gode, og afviser aldrig et eventyr. Vi er familieejet, samfundsorienteret og forpligtet til at fremstille størstedelen af vores samling lok alt. Når alt kommer til alt, betyder en aloha-skjorte lavet her i Hawai'i noget særligt.

Hvem laver den originale hawaiiskjorte?

Kahala, grundlagt i 1936 som et af de første mærker, der producerede aloha-skjorter, har ransaget sine hvælvinger for at reproducere designs, der går tilbage til 1930'erne - inklusive nogle populariseret af Duke Kahanamoku.

Hvad betyder Kahala på hawaiisk?

: en ravfisk (Seriola dumerili) fra hawaiianske farvande.

Hvor er Tori Richard-skjorter lavet?

Præsented for ikke kun sin skønhed, men også for sin fremragende ydeevne i varmere klimaer, er alle Tori Richard Cotton Lawn Shirts skåret og syet i Honolulu, Hawaii og bærer stolt Made i USA label.

Hvad gør en hawaiiansk skjorte autentisk?

Aloha-skjorten (også kaldet Hawaii-skjorten) er en skjorte, der ofte kan bruges til afslappede eller smarte/afslappede begivenheder. Disse skjorter er trykt med blomstermønstre, har norm alt korte ærmer og har en krave. Traditionelt er de blevet båret af mænd, men kvinder kan også bære dem.

Anbefalede: