Logo da.boatexistence.com

Kan nogen ophavsretligt beskytte mit navn?

Indholdsfortegnelse:

Kan nogen ophavsretligt beskytte mit navn?
Kan nogen ophavsretligt beskytte mit navn?

Video: Kan nogen ophavsretligt beskytte mit navn?

Video: Kan nogen ophavsretligt beskytte mit navn?
Video: BLEEDING EARS - MALIZIANS Episode 3 Ocean Race Docu Series 2024, April
Anonim

Nej. Navne er ikke beskyttet af loven om ophavsret. Nogle navne er muligvis beskyttet under varemærkelovgivningen.

Hvad hvis dit navn er ophavsretligt beskyttet?

Copyright. Loven om ophavsret er beregnet til at beskytte originale forfatterskabsværker, såsom malerier, bøger, manuskripter og musikalske kompositioner. Det gælder ikke for firmanavne eller personlige navne. … Så hvis du bruger dit navn som en del af din virksomhed, kan du indgive en varemærkeansøgning for dit navn.

Kan jeg få mit navn varemærket?

Registrering af et varemærke for et firmanavn er ret ligetil. Mange virksomheder kan indgive en ansøgning online på mindre end 90 minutter uden en advokats hjælp. Den nemmeste måde at registrere sig på er på det amerikanske patent- og varemærkekontors websted, www.uspto.gov.

Kan du varemærke et navn, hvis en anden bruger?

Du kan ikke registrere et varemærke, som en anden allerede bruger, hvis de brugte varemærket først. Men hvis en anden bruger dit varemærke, eller du brugte mærket først, , kan du muligvis bestride varemærket.

Hvordan ved du, om du kan ophavsretligt beskytte et navn?

Du kan søge efter føder alt registrerede varemærker ved at bruge den gratis varemærkedatabase på USPTO's websted For at starte skal du gå til USPTO's Trademark Electronic Business Center på https://www. uspto.gov/main/trademarks.htm og vælg "Søg". Følg derefter instruktionerne, du ser på skærmen.

Anbefalede: