Logo da.boatexistence.com

Er tonawanda et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er tonawanda et godt sted at bo?
Er tonawanda et godt sted at bo?

Video: Er tonawanda et godt sted at bo?

Video: Er tonawanda et godt sted at bo?
Video: Как отображать популярные сообщения на веб-сайте WordPress 2024, Juli
Anonim

Byen Tonawanda er et fantastisk sted at bo. Det er en lille by, der har et fantastisk skolesystem, fantastiske lokale begivenheder, unikke butikker, fantastiske kvarterer og kun få minutters kørsel til alle de store faciliteter, der gør livet fantastisk.

Er Tonawanda NY sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Tonawanda er 1 ud af 64. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Tonawanda ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til New York har Tonawanda en kriminalitetsrate, der er højere end 84 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er North Tonawanda et godt område?

Er North Tonawanda, NY sikkert? A+ karakteren betyder, at kriminaliteten er meget lavere end den gennemsnitlige amerikanske by. North Tonawanda er i den 98. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 2 % af byerne er sikrere og 98 % af byerne er mere farlige. Denne analyse gælder kun for det nordlige Tonawandas egentlige grænser.

Er North Tonawanda sikkert?

North Tonawanda har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i North Tonawanda 1 ud af 71

Er Tonawanda en forstad til Buffalo?

Tonawanda (formelt byen Tonawanda) er en by i Erie County, New York, USA. … Byen ligger på den nordlige grænse af amtet og er den nordlige indre ringforstad til Buffalo Den omtales nogle gange, sammen med dens konstituerende landsby Kenmore, som "Ken-Ton ".

Anbefalede: