Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er shani dev sort?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er shani dev sort?
Hvorfor er shani dev sort?

Video: Hvorfor er shani dev sort?

Video: Hvorfor er shani dev sort?
Video: Сатурн 🪐 в гороскопе Джйотиш 2024, Kan
Anonim

Shani Dev var Chhaya og Lord Shani Devs søn. Ifølge en historie, da Shani var i Chhayas livmoder, var en Shiv bhaktini. … Det var på grund af denne bod fra gravide Chayya for Lord Shiva i den intense varme gjorde Shani Devs hud helt sort. Da Lord Surya så babyen med mørk hud, blev han chokeret.

Hvorfor blev Shani født sort?

Hun fødte tre børn til sol, nemlig Manu, Shani og Tapti. Da Shani var i maven, var hun helt fortabt i at tjene sin mand, at babyen i maven blev sort på grund af solgudens varme. Derfor var Shani helt sort ved fødslen.

Hvorfor Shani blev forbandet af sin kone?

Dhamini forbander Shani Dev

Irriteret over Shani Dev' opførsel forbandede hun ham , at siden han ikke tog hensyn og ikke så på hende, da hun ville tale med ham, hvem end han ser på fremover, vil blive ødelagt… Det er nok derfor, det siges, at Shani Dev ikke er dårlig, men hans syn på en person kan vise sig at være ondsindet.

Hvorfor er Shani Dev altid vred?

- Det siges, at Shani Dev er vred på dem, hvis vandtank er lavet i den vestlige del af huset - Det siges, at Shani Dev bliver vred på folk, hvis vigtigste porten er i vestlig retning og hold snavset rundt. - Det siges, at Shani Dev bliver vred på dem, der gør grin med hjælpeløse, svage, handicappede mennesker.

Kan vi synge Shani-mantra hver dag?

Hengivne kan recitere Shani stotra så mange gange, de vil, men sørg for, at når du reciterer det, gør det mindst 9 gange. At synge Shani-mantraet 9 gange giver indre fred. Du kan maksim alt recitere et Shani-stotram 108 gange ad gangen.

Anbefalede: