Logo da.boatexistence.com

Hvem Jasmins perfekte match?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Jasmins perfekte match?
Hvem Jasmins perfekte match?

Video: Hvem Jasmins perfekte match?

Video: Hvem Jasmins perfekte match?
Video: Mika og Jasmin lyver for børn! 2024, Kan
Anonim

Er du den ene? Jasmines vigtigste forhold i løbet af sæsonen var med Alex Phillips, som viste sig at være hendes perfekte match.

Er Alex og Jasmine et perfekt match?

Alex og Jasmine var et perfekt match-par i serien, og de to klikkede med det samme. … Men de to stoppede efter optagelserne af serien var færdige. Under genforeningsepisoden forklarede Jasmine, at hun og Alex ikke trænede på grund af deres langdistanceforhold.

Er Cali og Tomas et perfekt match?

På trods af at ikke var hinandens perfekte match, havde Cali og Tomas en stærk forbindelse i showet og har fortsat med at fremme det forhold, der begyndte i sæson 7. Ifølge begge deres Instagram-konti bor de sammen i Florida. I juli 2019 fejrede de deres et-års jubilæum.

Hvem var Brandons perfekte match?

I slutningen af sæsonen blev hans perfekte match afsløret til at være Briana LaCuesta. Parret fortsatte ikke med et romantisk forhold, men Brandon og Christina forsøgte med deres, hvilket i sidste ende mislykkedes.

Hvem er Nelsons perfekte match?

I slutningen af sæsonen blev hans perfekte match afsløret til at være Stacey Gurnevich, men parret fortsatte ikke med et romantisk forhold.

Anbefalede: