Logo da.boatexistence.com

Er brooke og locky dating?

Indholdsfortegnelse:

Er brooke og locky dating?
Er brooke og locky dating?

Video: Er brooke og locky dating?

Video: Er brooke og locky dating?
Video: 3 GIRL COPS Tried to DATE ME in Roblox BROOKHAVEN RP! 2024, Juli
Anonim

Locky og Brooke blev tætte på Fiji, mens de filmede Australian Survivor: All Stars sidste år, men de var aldrig officielt en genstand. Han fort alte Woman's Day i mandags: 'Vi hang aldrig ud uden for showet… we never dated… Hun er en fantastisk pige, jeg ønsker hende det bedste. '

Hvem er låst. Bacheloren dating nu?

'' Når det kommer til A-list bryllupsur, er bachelor-sæson ottende par Locky Gilbert og Irena Srbinovska øverst på listen. "Da jeg gik ud af alle tabloiderne, friede jeg til hende hver eneste dag," griner Locky i et eksklusivt interview med Now To Love.

Hvorfor slog Locky og Brooke op?

Parret datede i et par måneder under optagelserne til Survivor sidste år, efter at have chattet på Instagram i lidt tid, før de mødtes personligt, men stoppede fordi afstanden var for hård Locky er baseret i Perth, og Brooke, en personlig træner, bor i Melbourne.

Er Locklan og Irena stadig sammen?

De fandt kærligheden i ottende sæson af The Bachelor, og Irena Srbinovska har bekræftet, at hun og Locky Gilbert er stadig meget forelskede med et sødt indblik i deres forhold.

Hvem ender lohy med?

I finalen af The Bachelor Australia lovede Locky Gilbert sin kærlighed til sygeplejersken Irena Srbinovska på 10 og 10 Play. I det sidste afsnit ringede The Bachelor til sin mor for at få et råd, og hans mor kunne nemt se, hvorfor hendes søn var faldet for begge damer.

Anbefalede: