Logo da.boatexistence.com

Hvem er postsynaptisk membran?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er postsynaptisk membran?
Hvem er postsynaptisk membran?

Video: Hvem er postsynaptisk membran?

Video: Hvem er postsynaptisk membran?
Video: Rare Dysautonomias with Dr. Glen Cook 2024, Kan
Anonim

I en kemisk synapse er den postsynaptiske membran den membran, der modtager et signal (binder neurotransmitter) fra den præsynaptiske celle og reagerer via depolarisering eller hyperpolarisering. Den postsynaptiske membran er adskilt fra den præsynaptiske membran af den synaptiske kløft.

Hvad er placeret på den postsynaptiske membran?

Den postsynaptiske membran indeholder specifikke ACh-receptorer (AChR), koncentreret modsat de aktive zoner. … α-underenhederne indeholder hver et bindingssted for ACh på det ekstracellulære domæne af molekylet. Det er de to α-underenheder af AChR, der indeholder ACh-bindingsstederne.

Hvilken neuron er postsynaptisk?

Neuronen, der transmitterer signalet, kaldes den præsynaptiske neuron, og den neuron, der modtager signalet, kaldes den postsynaptiske neuron. Bemærk, at disse betegnelser er i forhold til en bestemt synapse - de fleste neuroner er både præsynaptiske og postsynaptiske.

Hvad er præsynaptisk membran og postsynaptisk membran?

I en kemisk synapse er den præsynaptiske membran cellemembranen af en axonterminal, der vender mod den modtagende celle. Den postsynaptiske membran er adskilt fra den præsynaptiske membran af den synaptiske kløft.

Hvad er postsynaptisk struktur?

Den postsynaptiske densitet (PSD) er en proteintæt specialisering knyttet til den postsynaptiske membran. PSD'er blev oprindeligt identificeret ved elektronmikroskopi som et elektrontæt område ved membranen af en postsynaptisk neuron.

Anbefalede: