Logo da.boatexistence.com

Kan et mekanisk ur overvikles?

Indholdsfortegnelse:

Kan et mekanisk ur overvikles?
Kan et mekanisk ur overvikles?

Video: Kan et mekanisk ur overvikles?

Video: Kan et mekanisk ur overvikles?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim

Kan et automatisk ur overvikles? Bestemt. Overspoling kan forårsage permanent skade på urets opviklingsgear, så det anbefales kun at følge 30-40 omdrejninger, eller indtil modstand er nået.

Kan du overvinde et mekanisk ur?

Hvis du har et automatisk ur, er det ikke muligt at overspole det Hvis uret har fuld kraft, vil rotoren inde i uret simpelthen stoppe med at dreje. Automatiske ure er designet til at stoppe med at drive hovedfjederen, når den ikke kan vikles længere. Det er ikke muligt at overspole et automatisk ur.

Hvordan ved du, om et mekanisk ur er helt opviklet?

Automatiske ure har en mekanisme, der vikler hovedfjederen, hver gang du bevæger dig, men kun hvis den ikke allerede er helt viklet. Når hovedfjederen er helt viklet, rotoren inde i uret stopper med at rotere i den retning, den vikler hovedfjederen.

Kan du reparere et ur, der er blevet overviklet?

Du kan faktisk ikke stoppe et ur ved at "overspole" det, men hvis du bliver ved med at prøve at dreje kronen, når uret er helt opviklet, kan dette medføre, at balancen svinge for langt og kan forårsage skade. … Alle mekaniske ure har brug for en service hvert par år for at rense gammel opgummet olie og erstatte den med frisk.

Er det dårligt at lade et mekanisk ur stoppe?

Det er ikke dårligt at lade dit automatiske ur stoppe Automatiske ure er helt sikre, når de er stoppet – det vil sige, at urværket ikke kører længere, fordi hovedfjederen er helt afviklet. Bare vind igen, næste gang du vil have den på, og så er du i gang. Det er ikke dårligt for et automatisk urværk at stoppe.

Anbefalede: