Logo da.boatexistence.com

Taler de engelsk på kigali?

Indholdsfortegnelse:

Taler de engelsk på kigali?
Taler de engelsk på kigali?

Video: Taler de engelsk på kigali?

Video: Taler de engelsk på kigali?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim

For at være retfærdig taler mange mennesker i Rwanda engelsk. Rwanda er et utroligt multikulturelt og flersproget land, hvor kinyarwanda, fransk og engelsk tales bredt.

Hvilket sprog taler de på Kigali?

Kinyarwanda er det sprog, der tales mest i Rwanda. Engelsk og fransk ligger grundlæggende på andenpladsen sprogligt, selvom fransk har au-dessus main. Swahili er også nyttigt i nogle dele af landet, især i Kigali og andre byer; det bruges også til handel.

Er engelsk undervist i Rwanda?

Engelsk er et af de tre officielle sprog i Rwanda, de andre er kinyarwanda, som også er et nation alt sprog, og fransk. Engelsk undervises som et skolefag fra børnehave til videregående uddannelse og bruges som undervisningsmiddel fra 4. klasse og fremefter.

Hvilket sprog tales der i Rwanda?

Rwanda-sprog, Rwanda stavede også Ruanda, også kaldet Kinyarwanda, et bantusprog, der tales af omkring 12 millioner mennesker primært i Rwanda og i mindre grad i Burundi, Den Demokratiske Republik fra Congo, Uganda og Tanzania.

Hvad er hovedreligionen i Rwanda?

Mere end to femtedele af landets befolkning er romersk-katolske, mere end en tredjedel er protestanter, og mere end en tiendedel er adventister. Muslimer, ikke-religiøse og medlemmer af kristne skismatiske religiøse grupper udgør tilsammen mindre end en tiendedel af befolkningen.

Anbefalede: