Logo da.boatexistence.com

Kan du daisy chain-forstærkere?

Indholdsfortegnelse:

Kan du daisy chain-forstærkere?
Kan du daisy chain-forstærkere?

Video: Kan du daisy chain-forstærkere?

Video: Kan du daisy chain-forstærkere?
Video: Отделка внутренних и внешних углов под покраску. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #19 2024, Kan
Anonim

Daisy-chaining guitarforstærkere er bestemt muligt. Den nemmeste måde at opnå dette på er ved at tilslutte guitaren til indgangen på en forstærker og derefter udsende signalet til indgangen på en anden forstærker. … Daisy-chaining guitarforstærkere er i bund og grund processen med sende guitarens output til flere forstærkere

Kan du forbinde to forstærkere sammen?

Det korte svar er, at du kan bruge et hvilket som helst antal eller kombination af effektforstærkere i en billydopsætning, så længe du tilslutter dem korrekt. … Den mest almindelige grund til at tilslutte flere forstærkere er at have en til dine hovedhøjttalere og en anden forstærker til en subwoofer.

Kan en forstærker tilsluttes en anden forstærker?

En simpel metode, du kan bruge til at forbinde en forstærker til en anden forstærker, er ved at anvende en aktiv delefilter Denne enhed adskiller lydens høje frekvenser fra basfrekvenserne, så at de kan sendes til separate forstærkere og dermed forskellige højttalere.

Er det bedre at bygge bro over en forstærker?

Bryding af en forstærker forøger den effekt, der kan leveres til én højttaler, men det øger ikke forstærkerens samlede tilgængelige effekt. Fordi en broforstærker fungerer i monotilstand, kræves der en anden identisk forstærker til stereodrift. For brokoblede forstærkere er dæmpningsfaktoren halveret.

Hvad betyder det at omsnøre en forstærker?

strapping er, når du forbinder to forstærkere sammen (har sædvanligvis et tilslutningskabel specifikt til dette) for at opnå effekten af begge forstærkere sammen Det gør i det væsentlige 2 ampere til 1 stor forstærker. Du bruger indstillingerne for masterforstærkere (amp 1) til at styre slaveforstærkeren (amp 2).

Anbefalede: