Logo da.boatexistence.com

Er der stadig stuckey's restauranter?

Indholdsfortegnelse:

Er der stadig stuckey's restauranter?
Er der stadig stuckey's restauranter?

Video: Er der stadig stuckey's restauranter?

Video: Er der stadig stuckey's restauranter?
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

I dag har Stuckey's 65 franchisesteder, et distributionscenter med base i Eastman, en pekan- og slikfabrik til at lave deres egne Stuckey's-produkter, en aktiv onlineforretning og omkring 200 detailhandlere, der sælger Stuckey's pecan-snacks og slik.

Er Stuckey's stadig i gang?

Fra maj 2015 har Stuckey's over 115 franchisebutikker i 17 stater. I november 2019 blev Stephanie Stuckey, barnebarn af kædens grundlæggere, udnævnt til administrerende direktør. I februar 2021 købte Stuckey's et pecan-forarbejdningsanlæg og to relaterede virksomheder, hvilket gjorde det muligt for Stuckey's at lave deres egne flagskibsprodukter igen.

Hvor mange Stuckey'er er der i USA?

I dag har Stuckey's næsten 70 franchises i 17 stater. I november 2019 blev Ethel "Stephanie" Stuckey, Billys datter, præsident og administrerende direktør for Stuckey's.

Hvad skete der med Stuckey?

Stuckey døde på tragisk vis i et voldsomt uheld med to traktortrailere på Interstate 16. Ulykken med flere køretøjer skete i de vestgående vejbaner af I-16 nær milemarkør 137 i Bulloch County, GA søndag den 14. marts 2021.

Hvad solgte Stuckey's?

Mens Stuckey og hans unge familie boede i Georgia, kunne han ikke finde et job, men nogen foreslog, at han solgte pekannødder Stuckey havde ikke mange penge, men han havde pekannødder, og han begyndte at købe og sælge dem til rejsende. I 1936 oprettede han en stand på den berejste US 23, Dixie-motorvej i Georgia.

Anbefalede: