Logo da.boatexistence.com

Var henry ford og thomas edison venner?

Indholdsfortegnelse:

Var henry ford og thomas edison venner?
Var henry ford og thomas edison venner?

Video: Var henry ford og thomas edison venner?

Video: Var henry ford og thomas edison venner?
Video: Bad person? 2024, Kan
Anonim

Thomas Edison og Henry Ford var begge ikoniske opfindere og bedste venner. Disse to mænd er det ultimative venskabsmål. To ikoniske opfindere. En yndig fortælling om bedste venner.

Hvordan påvirkede Thomas Edison Henry Ford?

Edison, der var overbevist om, at fremtiden lå i elektriske biler, opmuntrede Ford til at "holde ved det." I 1907 var Ford på randen af at frigive Model T. Opfinderne knyttede et venskab, der varede hele deres liv.

Hvor længe var Thomas Edison og Henry Ford venner?

Thomas Alva Edison, troldmanden fra Menlo Park, var et opfindsomt geni, som også var i stand til at se og opmuntre genialitet i andre - en kendsgerning, der kan have fået Henry Ford til at sætte gang i bilernes tidsalder, og helt sikkert cementerede en 35-års venskab mellem de to giganter.

Beundrede Henry Ford Thomas Edison?

Ford og Edison var venner. Ford beundrede meget den ældre opfinder, som havde opmuntret ham til at fortsætte sit arbejde med en benzindrevet bil. … Edison døde i 1931; Ford i 1947. Reagensglasset blev fundet i mange hundrede genstande, som museet modtog fra Fords hjem, efter hans kone Clara døde i 1950.

Hvem var Henry Ford venner med?

I mange år tog Henry Ford årlige campingture med "vagabonds" - hans nære venner Thomas Edison, Harvey Firestone og John Burroughs - med et følge af tjenere, fotografer, venner og familie ofte på slæb.

Anbefalede: