Logo da.boatexistence.com

Blev der optaget dyrehuse?

Indholdsfortegnelse:

Blev der optaget dyrehuse?
Blev der optaget dyrehuse?

Video: Blev der optaget dyrehuse?

Video: Blev der optaget dyrehuse?
Video: Верка_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Som de fleste Oregonianere ved, blev "Animal House" filmet på og nær University of Oregons Eugene-campus i efteråret 1977. Som verden ved, blev den udgivet i sommeren 1978 til urolig latter trods, eller måske på grund af, dens dårlige smag.

Står Dyrehuset stadig?

De fleste af bygningerne står stadig i dag - den skarpøjede "Animal House"-fan vil finde meget at genkende på en gåtur gennem campus. John Belushi slog sine egne kinder som en puds i Erb Memorial Union-restauranten The Fishbowl, hvilket førte til en massiv madkamp.

Hvilken skole var Animal House baseret på?

Historierne var baseret på Ramis' erfaring i Zeta Beta Tau-broderskabet ved Washington University i St. Louis, Millers Alpha Delta Phi-oplevelser på Dartmouth College i New Hampshire og producer Reitman's på McMaster University i Hamilton, Ontario.

Hvor blev Animal House filmet Dartmouth?

Hvad mange ikke er klar over, er, at kollegiet, hvor filmen blev optaget, ikke er Dartmouth, men University of Oregon, i Eugene.

Hvor er frat house fra Animal House?

Phi Kappa Psi-broderskabshuset på East 11th Avenue i Eugene, Ore., blev castet som "Omega House" til "Animal House" fra 1978, som inkluderede scener af Kevin Bacons karakter spørger "Tak, sir, må jeg få en til?" ved et frat hazing-ritual.

Anbefalede: