Logo da.boatexistence.com

Hvad spiller Yellowstone på?

Indholdsfortegnelse:

Hvad spiller Yellowstone på?
Hvad spiller Yellowstone på?

Video: Hvad spiller Yellowstone på?

Video: Hvad spiller Yellowstone på?
Video: Yellowstone Season 5 Official Trailer | Paramount Network 2024, Kan
Anonim

Selv hvis du ikke har kabel, kan du stadig se Paramount Network western. Hvis du vil følge med i hitserien, med Kevin Costner, Cole Hauser, Wes Bentley, Luke Grimes og Kelly Reilly i hovedrollerne, kan du streame western-dramaet på NBC's streamingtjeneste, Peacock

Afspiller Yellowstone på Netflix?

Hvordan ser man Yellowstone sæson 1, 2 og 3 uden kabel? Hvis du ikke har kabel, har du sikkert søgt på Netflix, Hulu og Amazon Prime og set, at du er uheldig. Men gå ikke i panik! Sæson 1, 2 og 3 er tilgængelig at se nu på den nye Peacock-streamingtjeneste

Hvilket netværk kan jeg se Yellowstone på?

Hulu tilbyder Paramount Network, så du kan se denne sæson af Yellowstone sammen med over 60 andre kanaler. Hulu understøttes på de fleste streamingenheder.

Hvordan kan jeg se sæson 1 af Yellowstone?

Alle 10 afsnit af sæson 1 af Yellowstone er i øjeblikket tilgængelige på streamingtjenesten Peacock. Du kan også følge med i sæson 2 og 3 af serien på streamingtjenesten.

Er Yellowstone gratis for Prime-medlemmer?

ER YELLOWSTONE PÅ AMAZON? Yellowstone kan købes efter afsnit (eller sæsonkort) på Amazon, men det er i øjeblikket ikke inkluderet i et Prime Video-abonnement.

Anbefalede: