Logo da.boatexistence.com

Kan egerhjul have slangeløse dæk?

Indholdsfortegnelse:

Kan egerhjul have slangeløse dæk?
Kan egerhjul have slangeløse dæk?

Video: Kan egerhjul have slangeløse dæk?

Video: Kan egerhjul have slangeløse dæk?
Video: Triumph Thunderbird / TT Legend, Spoke Wheels, Tubeless Conversion ! 2024, Kan
Anonim

Fordi sektionen af fælgen under dækket ikke har nogen egerhuller, som luft kan lække igennem, det er muligt at bruge slangeløse dæk … Egerniplerne i et slangeløst egerhjul er i navet, og i din KLR er de i fælgen; egerne er også formet anderledes.

Hvordan konverterer du eger til slangeløse hjul?

Idéen er enkel: gør området, hvor egerne kommer gennem fælgen, lufttæt Det betyder at fjerne dækket, slangen og fælglisten, rense hjulet grundigt for at fjerne snavs, rust og fedt, og forsegl derefter fælgens "skål" (del under fælgstrimlen, hvor egernipler kommer igennem).

Hvilken type hjul Kan ikke bruges med slangeløse dæk?

Forklaring: Trådhjul kan ikke bruges med et slangeløst dæk. Trådhjul er dyre på grund af deres konstruktion. Fælgen på et wirehjul har huller, på grund af hvilke det ikke er muligt at montere slangeløse dæk på wirehjul.

Har egerhjul brug for rør?

Egerhjul kræver rør, medmindre egerne er blevet forseglet ved fælgene. Det er egentlig ikke et "gør det selv" job.. Et rør kan ikke tilsluttes, det er umuligt at tilslutte et rør. Du kan sætte et plaster på et rør, men det er ikke tilrådeligt på en motorcykel.

Hvilken type DÆK er egnet til fælge med eger?

Tube-type dæk bruges stadig i mange applikationer – fra kraftige dæk til motorcykeldæk. Specifikt til motorcykler kører de fleste cykler, der leveres med eger fælge, slange-type dæk, fordi det er svært at give en lufttæt forsegling over eger ankerpunkter.

Anbefalede: