Logo da.boatexistence.com

I fosforsyre er elektrolytten?

Indholdsfortegnelse:

I fosforsyre er elektrolytten?
I fosforsyre er elektrolytten?

Video: I fosforsyre er elektrolytten?

Video: I fosforsyre er elektrolytten?
Video: Хотите забыть про АРТРИТ? Тогда ешьте ЭТО и забудьте про эти... 2024, Juli
Anonim

Elektrolytten er ren fosforsyre, som er et fast stof ved stuetemperatur, men smelter ved 42°C og er stabil i flydende form til lige over 200°C. Det er en protonleder med en relativt lav samlet ledningsevne.

I hvilken af følgende phosphorsyre bruges som elektrolyt?

Som navnet antyder, bruger PAFC'erne phosphorsyre (H3PO4) i stærkt koncentreret form (> 95%) , da dens elektrolyt- og porøse carbonelektroder indeholder platinkatalysatoren (fig. 5.4). CO2 indeholdende luft bruges som oxidationsmiddel, og ren brint eller en hydrogenrig gas fungerer som det primære brændstof til elproduktion [1].

Hvilken type elektrokatalysator bruges i fosforsyrebrændselsceller?

Phosphorsyrebrændselsceller (PAFC'er) bruger flydende phosphorsyre som en elektrolyt-syren er indeholdt i en teflon-bundet siliciumcarbidmatrix-og porøse carbonelektroder indeholdende en platinkatalysatorDe elektrokemiske reaktioner, der finder sted i cellen, er vist i diagrammet til højre.

Hvad er sure elektrolytter?

Stoffer, der giver ioner, når de opløses i vand, kaldes elektrolytter. De kan opdeles i syrer, baser og s alte, fordi de alle giver ioner, når de opløses i vand. Disse løsninger leder elektricitet på grund af mobiliteten af de positive og negative ioner, som kaldes henholdsvis kationer og anioner.

Hvordan fungerer fosforsyrebrændselsceller?

Phosphorsyrebrændselsceller (PAFC) fungerer ved temperaturer omkring 150 til 200 C (ca. 300 til 400 grader F). Som navnet antyder, bruger PAFC'er fosforsyre som elektrolytten Positivt ladede hydrogenioner migrerer gennem elektrolytten fra anoden til katoden.

Anbefalede: