Logo da.boatexistence.com

Behøver emhætten en smeltet udløber?

Indholdsfortegnelse:

Behøver emhætten en smeltet udløber?
Behøver emhætten en smeltet udløber?
Anonim

Da ledningerne til ventilatorer vil være via lyskredsløbet, er den bedste praksis for en ventilatorisolator, men hvis badeværelset har naturligt lys (som i et vindue) , er der ingen grund til at give enten en isolator eller sikringsudløbere Ventilatoren kræver også en lokal måde at slukke for mekanisk vedligeholdelse (537.3.

Har jeg brug for en smeltet spore til en udsugningsventilator?

Blæseren kræver også en lokal måde at slukke for mekanisk vedligeholdelse (537.3. … 2.5), og derfor bør en standardafbryder med sikringsspor være tilstrækkelig, medmindre der er en permanent liv også påkrævet; i så fald skal kontakten være dobbeltpolet.

Skal emhætter tilsluttes?

Hvis din emhætte kom med et tre-benet stik, behøver den ikke at være fastkablet. Sæt blot emhætten i en stikkontakt og brug en forlængerledning, hvis det er nødvendigt. Hvis det ikke fulgte med et tre-benet stik, eller det kom med et afskåret stik, skal emhætten tilsluttes fast.

Kan du bare tilslutte en emhætte?

Stik og stikkontakt: Du kan installere en ny stikkontakt, der kan skjules i skorstenssektionen på emhætten. … Du kan derefter bruge et stik med en 3amp sikring og tilslutte din emhætte, som du ville gøre med ethvert norm alt apparat.

Hvilken sikring skal en emhætte bruge?

A 3 amp sikring skal monteres i stikket.

Anbefalede: