Logo da.boatexistence.com

Hvem skrev centerville-brevene?

Indholdsfortegnelse:

Hvem skrev centerville-brevene?
Hvem skrev centerville-brevene?

Video: Hvem skrev centerville-brevene?

Video: Hvem skrev centerville-brevene?
Video: Johnny Cash Storytellers Museum. Complete tour of Bon Aqua, Tennessee home. One Piece At A Time Car 2024, Kan
Anonim

ET NYT Twist I SAGEN. Det tog næsten 20 år, men i 1994 stoppede Circleville-brevene brat, da Paul Freshour blev løsladt fra fængslet. Erin Moriarty: Troede folk stadig, da han kom ud, at han var brevskriveren?

Blev Circleville-skribenten nogensinde fundet?

I december 1990 blev Paul berettiget til prøveløsladelse. Han blev nægtet prøveløsladelse på grund af brevene, selvom der ikke var nogen mulighed for, at han kunne sende dem. I maj 1994 blev Paul endelig prøveløsladt; han fortsætter med at fastholde sin uskyld. Men forfatteren af brevene er aldrig blevet afsløret.

Hvor mange Circleville-bogstaver er der?

Nu mener en retsmedicinsk dokumentekspert, at hun har identificeret Circleville-brevskriveren efter at have undersøgt 49 af disse breve."Jeg ville gå i retten og sværge på Bibelen på de beviser, jeg fandt," siger East til Moriarty. "Jeg vil sige, at én person skrev alle disse. "

Hvem er David Longberry?

David Longberry.

Dette er buschaufføren Mary, som Gillispie oprindeligt var mistænkt. I 1999 voldtog han en 11-årig pige og var på flugt, før han døde af selvmord.

Hvorfor hedder det Circleville?

Etableret som amtssæde for Pickaway County i 1810, Circleville får sit navn fra den cirkulære del af et stort jordværk fra Hopewell-æraen, hvorpå det blev bygget Circleville-jordværket beskrevet i 1772 bestod af en cirkel på 1.100 fod i diameter forbundet med en 900 fods firkant.

Anbefalede: