Logo da.boatexistence.com

Vil bønner erstatte slidte hjemmesko?

Indholdsfortegnelse:

Vil bønner erstatte slidte hjemmesko?
Vil bønner erstatte slidte hjemmesko?

Video: Vil bønner erstatte slidte hjemmesko?

Video: Vil bønner erstatte slidte hjemmesko?
Video: How L.L.Bean Boots Are Professionally Restored | Refurbished | Insider 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et par nedslidte L. L. Bean-støvler, som du har haft i 30 år, kan du ikke længere bringe dem til L. L. Bean for at få dem løst.

Har LL Bean hjemmesko livstidsgaranti?

L. L. Beans udendørsudstyr - inklusive dets karakteristiske Bean Boots, der er værdsat af både campister og hipstere - er ikke længere garanteret for livet I et brev til kunder fredag morgen sagde virksomheden, at den har opdateret sin returpolitik til giv kunderne et år til at returnere køb med en kvittering.

Hvad sker der med Llbeans returneringer?

Førstekvalitetsprodukter returneres til butikshylderne, og "sekund" sælges i forretninger eller doneres til velgørende formål.

Accepterer LL Bean returnering?

Besøg enhver L. L. Bean-butik

Uanset om du har købt din vare på llbean.com, pr. post, telefonisk eller i en af vores butikker, tager vi glæde imod din returnering på enhver af vores detailbutikker eller forretninger På grund af pladsmangel kan vores kiosker kun behandle returvarer for varer købt på disse lokationer.

Hvornår ændrede L. L. Bean deres returpolitik?

Startende i august 2014 begyndte L. L. Bean at foretage et par revisioner af sin returpolitik, herunder en ændring i september 2017, der nægtede at returnere varer, der enten var gået tabt, beskadiget eller sendt tilbage "af personlige årsager, der ikke er relateret til produkttilfredshed. "

Anbefalede: