Logo da.boatexistence.com

Lægtede elon musk økonomi?

Indholdsfortegnelse:

Lægtede elon musk økonomi?
Lægtede elon musk økonomi?

Video: Lægtede elon musk økonomi?

Video: Lægtede elon musk økonomi?
Video: Elon Musk says he expects a difficult economy in the coming months 2024, Kan
Anonim

Ja – Elon Musk dimitterede fra University of Pennsylvania med ikke én, men to grader. Han har en Bachelor of Arts in Physics og a Bachelor of Science in Economics.

Lav Elon Musk økonomi?

PayPal og SpaceX

Musk gik på Queen's University i Kingston, Ontario, og i 1992 flyttede han til University of Pennsylvania, Philadelphia, hvor han modtog en bachelorgrad i fysik og økonomi i 1997 … I 2002 grundlagde han Space Exploration Technologies (SpaceX) for at lave mere overkommelige raketter.

Hvilke fag studerede Elon Musk?

Mens Elon gik på University of Pennsylvania, forfulgte Elon en dobbelt major i fysik og i business på Wharton School. Selvom hans erhvervsuddannelse var fremragende, indrømmer Elon, at han bestemt foretrak fysik.

Hvad var Elon Musks GPA?

Hvad var Elon musks GPA? Selvom Elon Musks GPA aldrig er blevet afsløret, skulle den have været a 3,9 eller højere for at han kunne blive optaget på University of Pennsylvania.

Hvad er Elon Musks IQ-niveau?

Elon Musks estimerede IQ er omkring 155. Og den gennemsnitlige IQ for et geni er omkring 140, så selvfølgelig skal Elon Musk tælles med på listen over genier. Elon Musk har været kendt for sin IQ, især for sine evner til at løse.

Anbefalede: