Blev trainspotting filmet i leith?

Indholdsfortegnelse:

Blev trainspotting filmet i leith?
Blev trainspotting filmet i leith?

Video: Blev trainspotting filmet i leith?

Video: Blev trainspotting filmet i leith?
Video: "Trainspotting" - Bar Scene HD 2024, Oktober
Anonim

Over halvdelen af scenerne i T2 Trainspotting blev filmet på lokation i Edinburgh, så kom ind til byen og tag disse tips fra vores guide til at følge i vores yndlings-folk fra Leith..

Er Trainspotting i Leith?

Jeg har ventet med agnet ånde på T2 Trainspotting, efterfølgeren til måske min yndlingsfilm gennem tiden. Dels fordi det foregår i Leith, Edinburghs eklektiske havn og hjem i det meste af mit voksne liv. Så jeg er glad for at kunne rapportere, at filmen er sjov, prangende, overdreven, hektisk tempo og åh, så gribende.

Hvor filmede de Trainspotting?

Glem gamle monumenter og slotte, Edinburgh er kendt for sin rolle i den ikoniske tilpasning af Irvine Welshs roman, der blev kultfilm, Trainspotting. Filmen er optaget midt i de snoede gader i Skotlands hovedstad såvel som i dens anden by, Glasgow, og fremhæver nogle af Edinburghs bedste seværdigheder.

Hvilken pub blev brugt i Trainspotting?

The Central Bar i Leith, en pub nær HMP Edinburgh og en i Glasgow (som vi kommer til senere) blev alle brugt til at skabe Sick Boy's Port Sunshine pub Only kælderen i denne pub blev brugt som optagelsessted, men netop denne pub er nævnt i bogversionen af Trainspotting.

Hvor blev Trainspotting optaget i Skotland?

Selvom Danny Boyles hurtige sus gennem Irvine Welshs kultroman foregår i Edinburgh (der er et kort afsnit filmet i Bayswater og West Kensington i London), blev den ligesom holdets tidligere Shallow Grave filmet – bortset fra lidt scene-indstilling i begyndelsen – næsten udelukkende i Glasgow, en by der …

Anbefalede: