Logo da.boatexistence.com

Hvad repræsenterer parlamentet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad repræsenterer parlamentet?
Hvad repræsenterer parlamentet?

Video: Hvad repræsenterer parlamentet?

Video: Hvad repræsenterer parlamentet?
Video: Hvad skal vi med Europa-Parlamentet? 2024, Kan
Anonim

I moderne politik og historie er et parlament et lovgivende regeringsorgan. Generelt har et moderne parlament tre funktioner: repræsentere vælgerne, lave love og føre tilsyn med regeringen via høringer og forespørgsler.

Hvad er Parlamentets korte svar?

Parlamentet er en national forsamling af valgte repræsentanter. Det indiske parlament består af to huse - Lok Sabha og Rajya Sabha. På statsniveau er det den lovgivende forsamling eller den lovgivende forsamling. Parlamentet har myndighed til at lave love for landet.

Hvad er Parlamentet og dets funktion?

Et parlament omfatter offentlige repræsentanter, som arbejder hen imod deres parlament i enhver nationalstat har brede funktioner. Primært tjener til at repræsentere befolkningen eller vælgerne, lave love og efterfølgende vedtage dem. Til sidst, overvågning af regeringens funktion.

Hvad er Parlamentets tre hovedfunktioner?

Parlamentet har fire hovedfunktioner:-1)lovgivning (lovgivning), (2)repræsentation (agerer på vegne af vælgere og borgere), (3)kontrol(undersøgelse af regeringen), og(4)dannelse af regering. Jeg håber, at dette svar kan hjælpe dig.

Hvad er parlamentets tre roller?

Nogle af de vigtigste funktioner i parlamentet er som følger: 1 . Lovgivende funktioner 2. Finanskontrol 3. Tilvejebringelse og udøvelse af kontrol over kabinet 4.

Anbefalede: