Logo da.boatexistence.com

Kunne piger blive gift?

Indholdsfortegnelse:

Kunne piger blive gift?
Kunne piger blive gift?

Video: Kunne piger blive gift?

Video: Kunne piger blive gift?
Video: TopGunn - Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv 2024, Kan
Anonim

Et stort flertal af kvindelige hushjælper blev selvfølgelig gift. … De kunne ikke vende tilbage til deres job som fastboende tjenere, fordi de var gift og nu forventedes at tage sig af deres mand og børn.

Fik butlere lov til at gifte sig?

Arbejdsgivere foretrækker generelt, at deres butlere er single. … Hvis en butler lyver om at være gift, kan han blive afskediget uden varsel. Det er også vigtigt ikke at blive for venlig med de andre tjenere i din husstand for at bevare en autoritet.

Kan britiske tjenere gifte sig?

I Downton Abbey, ingen af tjenerne er gift, når showet starter. Serien hævder endda på et tidspunkt, at det er ualmindeligt, at de overhovedet gifter sig.

Hvad kalder tjenestepigerne deres herrer?

Husets Mester og Herskerinde bør tiltales som henholdsvis " Sir" og "My Lady". Den ældste søn skal tiltales som "Mister Jonathan" og den yngste søn som "Master Guy ".

Fik tjenere fri?

Alligevel mens deres arbejdsgivere spiste ni-retters måltider, der kostede op til seks gange en stuepiges årlige løn, blev ansatte behandlet med resterne i køkkenet. Tjenere arbejdede 17-timersdage med afspadsering begrænset til kirken søndag morgen og en eftermiddag om ugen.

Anbefalede: