Logo da.boatexistence.com

Var chefen hogg borgmesteren?

Indholdsfortegnelse:

Var chefen hogg borgmesteren?
Var chefen hogg borgmesteren?

Video: Var chefen hogg borgmesteren?

Video: Var chefen hogg borgmesteren?
Video: Один против всех! Борец с "оборотнями" в погонах, или обычный преступник из Калифорнии США! 2024, Kan
Anonim

Sorrell Booke, en film-, tv- og sceneskuespiller, hvis bedst kendte rolle var rollen som Boss Hogg, den flamboyante, sprudlende borgmester i tv-serien "The Dukes of Hazzard", døde fredag i sit hjem i Sherman Oaks, Californien. Han var 64.

Hvad er Boss Hogg værd?

Ben Jones (Cooter) og afdøde Sorrell Booke (Boss Hogg) sluttede sig til hinanden med $500.000 i estimeret formue. Tom Wopat (Luke Duke) har en anslået formue på $2 millioner.

Har Boss Hogg en tvillingebror?

Abraham Lincoln Hogg (f. 6. april 1926) er en fiktiv karakter i den amerikanske tv-serie The Dukes of Hazzard og Boss Hoggs tvillingebror.

Hvad skete der med Boss Hogg Cadillac?

Boss Hogg's Cadillac har rejst fra Nashville-butikken på vej til vores butik i Luray, Virginia. … Det er ikke den originale Cadillac fra tv-programmet, det er en kopi, det eneste originale køretøj fra tv-showet på Cooter's i Nashville er Daisy Dukes Jeep.

Har Sorrell Booke nogensinde spillet på Gunsmoke?

Han optrådte første gang på tv i den respekterede 1950'er-serie "Omnibus" og over tre årtier samlede kreditter i omkring 200 shows, inklusive "Dr. Kildare," "M. A. S. H.," "Columbo," "The Rockford Files," "Gunsmoke," "Mission: Impossible," og som Archie Bunkers chef i "All in the Family."

Anbefalede: