Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er papyrus godt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er papyrus godt?
Hvorfor er papyrus godt?

Video: Hvorfor er papyrus godt?

Video: Hvorfor er papyrus godt?
Video: Something I Found on Tumblr: Papyrus Never Moves 2024, Kan
Anonim

Det blev brugt til at lave alt! De gamle egyptere brugte papyrus til at lave papir, kurve, sandaler, måtter, reb, tæpper, borde, stole, madrasser, medicin, parfume, mad og tøj. Sandelig, papyrus var en vigtig "Nilgave". … De gamle egyptere gennemblødte papyrus for at blødgøre den og mosede den derefter.

Hvorfor er Papyrus den bedste karakter?

1 He's One Of The Most Honorable Characters In The GameHan er en af de modigste karakterer i spillet, selv når han står over for sin død. Han tror meget på andre og især på hovedpersonen, som han håber kan blive sat på rette vej ved Papyrus' død.

Er Papyrus god eller dårlig?

Papyrus er kongen af dårlige skrifttyper. … I modsætning til andre udskældte skrifttyper er Papyrus dog ikke dårlig, fordi den er overbrugt: den er dårlig, fordi den bare ikke ser godt ud. Kitschet, billig og modbydelig, Papyrus har ingen plads i dine designs.

Er Papyrus en god fyr?

Papyrus er et flamboyant skelet, der præsenterer et selvsikkert karismatisk billede af sig selv. Han arbejder hårdt, og på trods af sin brave personlighed er han venlig inderst inde. Han er optimistisk, modig og hensynsfuld, selv når hovedpersonen halshugger ham på folkedrabsruten.

Hvilke evner har Papyrus?

Krafter og evner

Bone Magic- Papyrus kan generere knogler, og han kan manipulere og fremstille dem, da Papyrus under hans kamp med Frisk lavede nogle knogler stave "COOL DUDE", en knogle på et skateboard, og også manipulere størrelsen på dem.

Anbefalede: