Logo da.boatexistence.com

Er mikropore og papirtape det samme?

Indholdsfortegnelse:

Er mikropore og papirtape det samme?
Er mikropore og papirtape det samme?

Video: Er mikropore og papirtape det samme?

Video: Er mikropore og papirtape det samme?
Video: How to make DIY WATERPROOF PAPER NAILS | Fake Nails From Paper Waterproof 2024, Kan
Anonim

Medicinske bånd går under mange forskellige navne. Papirtape omtales ofte som Micropore®-tape, og gennemsigtig tape eller plastiktape omtales ofte som Transpore®-tape.

Hvad er et mikroporetape?

Micropore Paper Tape - Almindeligvis bruges til at fastgøre bandager og bandager til huden uden at efterlade en klæbrig rest, mikropore-papirtape er allergivenlig og kan bruges i lang tid uden frygt for hudirritation. Dens klæbemiddel klæber til huden, underliggende tape eller direkte til forbindingsmaterialer.

Hvad hedder papirbåndet?

Papirtape, inkluderer tape med papirbagside såsom fladt papir, crepepapir, silkepapir, fiskepapir, kraftpapir, lerbelægningspapir og bruges ofte til maskering, farvekodning, splejsning, montering, emballering og beskyttelse. Almindeligvis omtales de som Masking Tape, Drafting Tape, Artist's Tape og Painters Tape

Hvad er meningen med washi-tape?

Washi-tape er en multi-purpose type malertape, du kan bruge i dine journaler, kunstværker, kort og mere. Det er det perfekte materiale til at dekorere dit papir, lave kanter eller bruge direkte som malertape.

Hvor længe kan du lade malertape sidde?

Har båndet op i maks. 21 dage, og når du fjerner det, bør det ikke efterlade rester. Hvis du forventer et langt projekt eller ikke har for mange indviklede kanter og linjer at dække, kan du fjerne tapen mellem lagene.

Anbefalede: