Logo da.boatexistence.com

Hvor står i kø?

Indholdsfortegnelse:

Hvor står i kø?
Hvor står i kø?

Video: Hvor står i kø?

Video: Hvor står i kø?
Video: Bævere ødelægger Gerdas sø: Send dem til København! - DR Nyheder 2024, Juli
Anonim

Køområder er steder, hvor folk står i kø (først-til-mølle) efter varer eller tjenester. Sådan en gruppe mennesker er kendt som en kø (britisk brug) eller linje (amerikansk brug), og personerne siges at vente eller stå i henholdsvis en kø eller i kø.

Hvad betyder stå på nettet?

stå i kø. DEFINITIONER 1. for at danne eller slutte sig til en række mennesker, der venter på, at den ene baganden skal gøre noget. Det sædvanlige britiske ord er kø. De stod i kø i flere timer for at få billetter.

Står den på linje eller i kø?

Stå i kø er den mest almindelige brug, men alligevel har "on-line" været brugt i nogen tid nu. (Dette blogindlæg kommenterer: Mange kommentatorer har påpeget, at dette ser ud til at dukke op meget i New York (og New England).

Hvor længe står vi i kø?

Ifølge hjemmesiden Brainboost.com vil den gennemsnitlige person bruge 10 år på at stå i kø i løbet af deres levetid. Det ser ud til… Ifølge hjemmesiden Brainboost.com vil den gennemsnitlige person bruge 10 år på at stå i kø i løbet af deres levetid. Det virker som meget lang tid.

Hvorfor hader jeg at stå i kø?

Hade det ukendte

At vente i kø sætter os i direkte kontakt med det ukendte: vi ved ikke, hvornår vi tjekker ud. Og ventetidens psykologi afslører, at folk hader det ukendte. Fordi det ukendte afføder angst, så angsten hurtigt udvikler sig til irritation - og så til sidst had til linjen.

Anbefalede: