Logo da.boatexistence.com

Skal jeg udkast til Darrell henderson?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg udkast til Darrell henderson?
Skal jeg udkast til Darrell henderson?

Video: Skal jeg udkast til Darrell henderson?

Video: Skal jeg udkast til Darrell henderson?
Video: Hvad Skal Du Vide Om Puder Og Indlæg? 2024, Kan
Anonim

1 tilbage i en potentielt eksplosiv offensiv, Henderson er nu nødt til at dele reps med Michel og kan være mere en mulighed for at fange afleveringer/tempo. Når det er sagt, er Henderson stadig den bedre fantasi-mulighed i Rams' backfield. … Han er stadig værd at tegne som en RB2/RB3, især i betragtning af Michels bekymringer om skader.

Hvor skal jeg draft Darrell Henderson?

Spillere skal have det godt med at drafter Henderson i fjerde runde, for selvom hans arbejdsbyrde ikke er 20 berøringer pr. kamp, har han en god upside takket være hans store-play-evne og talent som modtager.

Er Sony Michel starter?

Michel sørger for det. Han har i alt 561 berøringer på NFL-niveau og har startet 28 af de 38 NFL-kampe, han har spillet. … Så længe han er rask, han vil være starteren (selvom han vil afgive nogle snaps til enten Jones eller Michel på ugentlig basis).

Er Mike Davis et godt fantasyvalg?

Mike Davis har til tider blinket i sin karriere med både 49ers og Bears, men det var først, da han sluttede sig til Joe Bradys Panthers-offensiv, at vi så hans sande talent skinne. Det, der gør Davis til et stærkt Fantasy-aktiv, er hans evne til at påvirke spillet både som en løber efter kontakt og som en modtagemulighed.

Hvor hurtig er Mike Davis?

Han blev rangeret som den syvende bedste running back rekrut af Rivals.com. I atletik udsendte Davis en 11,84-sekunders 100 meter streg.

Anbefalede: