Var kara en cylon?

Indholdsfortegnelse:

Var kara en cylon?
Var kara en cylon?

Video: Var kara en cylon?

Video: Var kara en cylon?
Video: Battlestar Galactica | Cylon Civil War Begins 2024, September
Anonim

Selvom Karas mor, Socrata Thrace, havde tjent som korporal i den første Cylon-krig, var Kara den første person i familien, der blev officer … Efter hans død, mødte Starbuck sin far, William Adama. Han indså, at Starbuck og Zak var blevet forlovet og bragte hende under hans kommando som løjtnant.

Hvad skete der med Kara Thrace i slutningen af Battlestar Galactica?

Når hun har slået sig fast på verden, siger Kara et sidste farvel til admiral Adama og fortæller Lee, at hun tager afsted - hendes 'job er udført', da hun faktisk har ført menneskeheden til deres ende (slutningen af deres rejse) - og vil ikke komme tilbage. Kara forsvinder derefter ud i den blå luft og ses ikke igen.

Var B altar en Cylon?

B altar som Cylon Kristus

B altar kunne være mere end en agent for Gud, eller en Cylon, han kunne være en (uvidende) faktisk inkarnation af Cylon-gudeni "Kristus"-motivet, som er ekstremt almindeligt i litteraturen.

Hvorfor er Kara Thrace Bebuder om døden?

Kara er "dødsbuddet" kan også forklares som at hende er død og derefter blevet bragt tilbage til livet. Hun er således et "levende bevis" på forestillingen om, at alt dør, og at der er liv efter døden. Dette bevises af hendes rolle i begivenhederne op til ødelæggelsen af Cylon Hub.

Er Galen Tyrol en Cylon?

Tyrol blev sat i inaktivering efter hans opdagelse som en Cylon i "Revelations" Han blev igen udnævnt til Senior Chief Petty Officer i "No Exit". Han er dog blevet anholdt for sin rolle i flugten af Sharon Valerii og hendes bortførelse af Hera Agathon.

Anbefalede: