Logo da.boatexistence.com

Har carly og jason nogensinde sovet sammen?

Indholdsfortegnelse:

Har carly og jason nogensinde sovet sammen?
Har carly og jason nogensinde sovet sammen?

Video: Har carly og jason nogensinde sovet sammen?

Video: Har carly og jason nogensinde sovet sammen?
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Men had Jason og Carly sovet sammen, ville det ene ord, der trykkede mest på Sonnys knapper, være kommet i spil: forræderi. … Som det er, kan Sonny selvfølgelig forstå, hvorfor Carly og Jason knyttede knude. De gjorde det for at beskytte alle de - og han - elsker.

Var Carly og Jason et par?

Jason Morgan og Carly Benson er fiktive karakterer, tidligere kærester, bedste venner og et ugyldigt " married"-par fra General Hospital.

Hvem har Jason Morgan ligget med?

Jason sov med Elizabeth Spencer, hvilket resulterede i en graviditet. Jason og Sam indrømmer deres utroskab mod hinanden og bliver enige om at arbejde på deres forhold, da det senere bliver opdaget, at Elizabeth er gravid.

Vil Jason og Carly mødes på General Hospital?

De to har været bedste venner siden 1996, delte deres første kys i 1999 og vil endelig gøre det officielt sept. 17 I juli valgte de to at blive grebet som en måde at stabilisere Corinthos pøbelfamilien i kølvandet på Sonnys bortgang og sende et budskab om magt på en måde, som kun en sæbeopera kan gøre.

Hvad skete der med Carlys baby på GH?

Heldigvis reddede Jason Morgan hende og tog hende til hospitalet, hvor Carly og babyen viste sig at have det fint. I juni erfarede Carly, at hendes ufødte barn havde udviklet væske omkring hendes rygsøjle, hvilket kunne forårsage alvorlige problemer og vil kræve et kejsersnit i stedet for en almindelig fødsel.

Anbefalede: