Logo da.boatexistence.com

Har nogen svømmet til Catalina?

Indholdsfortegnelse:

Har nogen svømmet til Catalina?
Har nogen svømmet til Catalina?

Video: Har nogen svømmet til Catalina?

Video: Har nogen svømmet til Catalina?
Video: I build the Revell Catalina PBY-5A in 1/72 what a fantastic kit 2024, Kan
Anonim

Hank Wise svømmer fra Catalina til Long Beach. (Fotokredit: Sean Lieppman.) … Den 50-årige Long Beach indfødte var taget afsted fra Catalina-kysten syv timer før, og havde lavet sin rekordstore syvende svømmetur mellem øen og Long Beach.

Hvor mange mennesker svømmer fra Catalina?

Levacic er den første kroatiske indfødte til at krydse havet fra Catalina til fastlandet; færre end 400 mennesker i alt har opnået det siden 1927.

Hvor langt er der at svømme til Catalina Island?

CALLENGE ONE: DISTANCE

Catalina-kanalen er lidt mere end 20-mile ved sin korteste afstand. Et træningsprogram skal skræddersyes, så svømmeren kan tilbagelægge den distance i åbent vand, og eventuelt nogle flere miles på grund af strøm. Svømmere opfordres til at gennemføre en non-stop svømning, der overstiger 15 miles.

Kan du svømme rundt i Catalina Island?

Catalina Channel Catalina Channel, der strækker sig mellem Santa Catalina Island og Los Angeles i Californien, er 33 miles lang. Det kan sammenlignes med Den Engelske Kanal med hensyn til afstand og vandforhold, selvom det er lidt varmere. Amerikaneren Steve Robles gennemførte svømmeturen i 2013 og beskrev den som "ru".

Er Catalina Island et besøg værd?

Så hvis du ønsker et unikt ferieophold kun en time væk fra det californiske fastland, bør Catalina stå højt på din liste. At lave denne ferie rigtigt er ikke nødvendigvis billigt, men det er virkelig sjovt og hver cent værd.

Anbefalede: