Logo da.boatexistence.com

Hvem baby er Serena gravid med tjenerens fortælling?

Indholdsfortegnelse:

Hvem baby er Serena gravid med tjenerens fortælling?
Hvem baby er Serena gravid med tjenerens fortælling?

Video: Hvem baby er Serena gravid med tjenerens fortælling?

Video: Hvem baby er Serena gravid med tjenerens fortælling?
Video: The Handmaid's Tale | Serena is not infertile as Fred admits to her. 2024, Kan
Anonim

Efter meddelelsen om graviditeten spekulerede nogle Handmaid's Tale-fans på, om Mrs. Waterford var Fred utro. Men det er sandsynligt, at Fred er far til Serenas baby. I et interview med The Hollywood Reporter forklarede showrunner Bruce Miller, hvorfor Fred og Serena endelig var i stand til at blive gravide.

Er Mark far til Serenas baby?

Det er ingen hemmelighed, at Mark Tuello (Sam Jaeger) og Serena Joy Waterford (Yvonne Strahovski) i The Handmaid's Tale har en masse kemi. … I et interview med Entertainment Weekly bekræftede The Handmaid's Tale-showrunner Bruce Miller, at Mark ikke er far til Serenas ufødte barn

Hvem gjorde Serena gravid i Handmaid's Tale?

For Serena at være blevet overrasket over nyheden betyder det, at hun sandsynligvis var omkring 12-16 uger gravid, da hun fandt ud af det. Selvom Fred ikke har været særlig trofaste i deres ægteskab, har Serena været det, hvilket betyder, at der ikke er nogen tvivl om, at Fred er far til Serenas baby.

Får Serena en baby i Handmaid's Tale?

Efter at have bemærket, at Freds forsøg var mislykkede, foreslog Serena, at hans chauffør Nick Blaine (Max Minghella) i al hemmelighed skulle imprægnere June. June blev gravid, men senere i serien var hun i stand til at hjælpe barnet med at undslippe Gilead efter hun fødte.

Hvem er far til Junes baby Handmaid's Tale?

Så lige siden Offred, også kendt som June i programmet, opdagede, at hun var gravid i slutningen af sæson 1, er det blevet antaget af mange, at Freds chauffør Nick er babys far, da han og Offred/June også sov sammen.

Anbefalede: