Logo da.boatexistence.com

Hvor er sugeakkumulatoren placeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er sugeakkumulatoren placeret?
Hvor er sugeakkumulatoren placeret?

Video: Hvor er sugeakkumulatoren placeret?

Video: Hvor er sugeakkumulatoren placeret?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Akkumulatoren er installeret i sugeledningen, tæt på kompressoren Det er norm alt en lodret beholder med topforbindelser. Et internt U-rør, der rækker ned nær bunden, er installeret på kompressorens udløbstilslutning, så rørindløbet er nær toppen af beholderen.

Hvor er sugeakkumulatoren placeret quizlet?

det er designet til kun at tillade væske at forlade. en akkumulator er placeret på den lave side lige før kompressoren. den er designet til kun at tillade damp ud.

Hvor er en akkumulator placeret?

Akkumulatoren beskytter systemkomponenterne. Den er placeret på lavtrykssiden af kredsløbet mellem fordamperens udløb og kompressorens sugeport.

Hvor er sugeakkumulatoren placeret høj eller lav side?

Akkumulatoren indeholder et tørremiddel, der absorberer fugt. Akkumulatoren er placeret på "suge" eller "lavtrykssiden" af AC-systemet, mellem fordamperen og kompressoren Konstruktionen af en akkumulator inkluderer et indløbsrør og et udløbsrør.

Hvor er væskemodtageren placeret?

En væskebeholder er en lagertank til at opbevare flydende kølemiddel og er placeret efter kondensatoren i et kølesystem. Det er en vigtig del af ethvert system, fordi det sikrer, at flydende kølemiddel kommer ind i ekspansionsenheden.

Anbefalede: