Logo da.boatexistence.com

Hvad er en retlinet form?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en retlinet form?
Hvad er en retlinet form?

Video: Hvad er en retlinet form?

Video: Hvad er en retlinet form?
Video: Area of Rectilinear Figures 2024, Kan
Anonim

En retlinet form er en form, der har lige sider og rette vinkler. Det kan ligne to rektangler, der er blevet sat sammen. Denne form ser meget mere kompliceret ud end et rektangel, men metoden til at beregne omkredsen er nøjagtig den samme.

Er en firkant en retlinet form?

Area of Retlinear Shapes

Bliv ikke afskrækket af udtrykket 'retlineær' - det betyder bare, at vinklerne er 90° (rette vinkler), så beregningerne er ligetil. Denne sektion omfatter firkanter, rektangler og sammensatte former, der er sammensat af mere end én.

Hvad er retlinede former i kunst?

Retlineær – En form sammensat af lige linjer og kantede hjørner. Retlinede former kan også omtales som geometriske former, selvom geometriske former ofte refererer til "geometri", såsom rektangler, trekanter, sekskanter osv.

Hvilken er retlinet figur?

I matematik er en retlinet form sammensat af lige linjer. Et kvadrat og et rektangel er begge retlinede. Retlineær bruges til at betyde "lige", så hvis noget bevæger sig i en lige linje, har det en retlinet bevægelse.

Er en trekant en retlinet form?

12.5 Trekanter og firkanter

En lukket retlinet plan figur tegnet med tre lige linjestykker er defineret som en ''trekant''. En trekant har tre sider og tre vinkler En lukket retlinet plan figur tegnet med fire lige linjestykker er defineret som en ''firkant''.

Anbefalede: