Logo da.boatexistence.com

Kan du stave berøring?

Indholdsfortegnelse:

Kan du stave berøring?
Kan du stave berøring?

Video: Kan du stave berøring?

Video: Kan du stave berøring?
Video: СКУМБРИЯ вкуснее КРАСНОЙ РЫБЫ. РЕЦЕПТ за КОПЕЙКИ. Мурманское САЛО. 2024, Kan
Anonim

Touché er participium af ordet toucher, som betyder 'at røre' som et verbum og refererer til en af de fem sanser, når det bruges som et substantiv. Men engelsktalende bruger det til at anerkende et særligt effektivt modargument eller comeback i en kamp om replik eller "drilleri", som nogle ville sige.

Hvad betyder Che også?

-bruges til at anerkende et hit i fægtning eller succesen eller hensigtsmæssigheden af et argument, en anklage eller en vittig pointe.

Hvad betyder Tu Chey?

(tuʃeɪ) konvention. Du siger touché, når du vil indrømme, at den anden person i et skænderi har vundet et point, norm alt med en kort og vittig bemærkning. Ordliste.

Hvad betyder Touche i slang?

Touché er defineret som et ord brugt til at anerkende en smart pointe på en andens regning. Et eksempel på touché er, hvad du siger, når du har en samtale med nogen, og de gør en pointe på din bekostning og viser, hvorfor de har ret, og du tager fejl.

Hvad er mærket over e'et i Touche?

fransk. Det akutte bruges på é. Den er kendt som accent aigu, i modsætning til accentgraven, som er den accent, der skråner den anden vej. Det adskiller é [e] fra è [ɛ], ê [ɛ] og e [ə]. I modsætning til andre romanske sprog betyder accenttegnene ikke stress på fransk.

Anbefalede: