Logo da.boatexistence.com

Kommer hotch sæson 12 tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Kommer hotch sæson 12 tilbage?
Kommer hotch sæson 12 tilbage?

Video: Kommer hotch sæson 12 tilbage?

Video: Kommer hotch sæson 12 tilbage?
Video: Марина Голомаздина. История бренда 12 Storeez. Потеря сына — как пережить утрату? 2024, Juli
Anonim

Hotch vendte aldrig tilbage til serien efter at have optrådt i to afsnit af sæson 12, og det var et chok for fans. Men BAU fik efter noget tid at vide, at Hotchners søn, Jack, blev forfulgt, så de var i vidnebeskyttelse nu, ifølge Country Living.

Hvorfor forlod Hotch i sæson 12?

Criminal Minds: Why Thomas Gibsons Aaron Hotchner forlod serien efter sæson 12. … For at gøre ondt værre blev Gibsons karakter afskrevet fordi han var blevet afsluttet fra showet efter rapporter om et skænderi den -sæt.

Kommer Hotch tilbage på Criminal Minds?

Med line-up'et stadig åbent, spekulerer nogle endda på, om skuespilleren Thomas Gibson måske vender tilbage som FBI-analytiker Aaron "Hotch" Hotchner. Det er ikke umuligt, men givet Gibsons afskedigelse fra den originale serie, it is usandsynligt Criminal Minds sluttede i februar 2020 efter 15 sæsoner, og mange fans var knuste.

Kommer Aaron Hotchner tilbage i sæson 13?

"Criminal Minds" sæson 13 har premiere i dette efterår på CBS, og mange fans sætter høje forventninger til den kommende sæson. En af de ting, som seerne ser frem til, er Aaron "Hotch" Hotchners tilbagevenden.

Er Hotch i sæson 13 af kriminelle sind?

Thomas Gibson blev fyret fra Criminal Minds i 2016. Hans karakter, Hotch, har ikke optrådt i programmet siden sæson 12-men det er muligt, at han kan vende tilbage til sæson 15 finale.

Anbefalede: