Hvad er nsts under graviditet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er nsts under graviditet?
Hvad er nsts under graviditet?

Video: Hvad er nsts under graviditet?

Video: Hvad er nsts under graviditet?
Video: Sådan bruger du en TIG-svejsemaskine i dit hjem (feat. NST AD 300FD) 2024, Oktober
Anonim

En ikke-stresstest er en almindelig prænatal test prænatal test Prænatale screeningstest kan identificere, om din baby er mere eller mindre tilbøjelig til at have visse fødselsdefekter, hvoraf mange er genetiske lidelser. Disse tests omfatter blodprøver, en specifik type ultralyd og prænatal cellefri DNA-screening. https://www.mayoclinic.org › prænatal-testing › art-20045177

Prenatal testning: Er det det rigtige for dig? - Mayo Clinic

bruges til at kontrollere en babys helbred. Under en nonstress-test overvåges babyens hjertefrekvens for at se, hvordan den reagerer på babyens bevægelser. Udtrykket "ikke-stress" henviser til, at der ikke gøres noget for at belaste babyen under testen.

Hvad sker der, hvis du fejler en ikke-stresstest under graviditeten?

En ikke-stresstest er ikke-invasiv og udgør ikke nogen form for risiko for den gravide eller fosteret. Hvis testen mislykkes, indikerer det norm alt , at der vil være behov for flere tests, yderligere overvågning eller særlige plejeordrer.

Hvornår starter NST under graviditeten?

NST'er udføres generelt efter 28 ugers graviditet. Før 28 uger er fosteret ikke udviklet nok til at reagere på testprotokollen.

Hvordan forbereder jeg mig til en NST-test?

Sådan forbereder du dig til en ikke-stresstest. Du behøver ikke at gøre noget særligt før en nonstress-test. Men din udbyder vil måske anbefale at have en snack på forhånd, da din baby sandsynligvis vil være på sit mest skæve kort efter, du har spist.

Hvad kigger de efter under NST?

En ikke-stresstest (NST) ser på din babys puls over tid (norm alt 20 til 30 minutter, men nogle gange op til en time). Skærmen har to sensorer, der er placeret på din mave med to bælter, der går rundt om din talje. Én sensor registrerer alle sammentrækninger, du måtte have, også dem, du måske ikke mærker.

Anbefalede: