Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er nailea devora?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er nailea devora?
Hvor gammel er nailea devora?

Video: Hvor gammel er nailea devora?

Video: Hvor gammel er nailea devora?
Video: Joyce - Jeg Har Glemt Hvor Gammel Jeg Er (Officiel video) 2024, Juli
Anonim

Hvor gammel er Nailea Devora? Den amerikanske YouTuber blev født den 20. januar 2002. Derfor er hun i 2021 19 år gammel. Nailea Devoras stjernetegn er Vandmanden.

Hvordan blev Nailea Devora berømt?

Nailea Devora startede sin karriere som personlighed på sociale medier. Hun begyndte at uploade sjove videoer på sin Instagram og fik enorm popularitet og fanskare. Derefter startede hun en YouTube-kanal efter sit navn, hvor hun også uploader sjove videoer af sig selv.

Hvor meget er Nailea Devora værd?

Nailea Devora er en amerikansk stjerne på sociale medier, der er bedst kendt for sine aktiviteter på Instagram og YouTube. Devora er bedst kendt for at dele mode- og livsstilsrelateret indhold på sin konto. Fra 2021 er Nailea Devoras nettoværdi anslået til at være over $700.000 Devora blev født den 20. januar 2002 i USA.

Er Nailea og Vinnie sammen?

“Det er lidt underligt. Men jeg tror, det er aldrig blevet mellem vores venskab eller noget. Vi har altid været super seje omkring det. … Trods fans forhåbninger ser det ud til, at deres yndlingsskib aldrig vil sejle - men heldigvis ser det ikke ud til, at rygterne går mellem deres venskab.

Hvilken stjernetegn er Nailea?

Stjernetegn på Nailea Devora er Aquarius.

Anbefalede: