Logo da.boatexistence.com

Hvorfor hedder det busstoppestedet chicane?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor hedder det busstoppestedet chicane?
Hvorfor hedder det busstoppestedet chicane?

Video: Hvorfor hedder det busstoppestedet chicane?

Video: Hvorfor hedder det busstoppestedet chicane?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Busser plejede at stoppe der. 'busstoppestedet'-chikanen på Spa-Francorchamps-kredsløbet var faktisk engang et busstoppested Dette skyldes i høj grad det faktum, at mens nuværende layout har været i brug siden 1983, store dele af kredsløbet var stadig offentlige veje indtil 2000.

Hvorfor kaldes det en chikane?

En chicane (/ʃɪˈkeɪn/) er en slangekurve i en vej, tilføjet af design snarere end dikteret af geografi. Ordet chicane er afledt af det franske udsagnsord chicaner, som betyder "at skabe vanskeligheder" eller "at disputere meningsløst", "quibble", som også er roden til det engelske navneord chicanery. …

Hvad er et busstoppested?

Et busskifte, en busudtrækning, en busplads, et busstoppested (UK) eller et off-line busstoppested er et udpeget sted i siden af en vej, hvor busser eller sporvogne kan køre ud af strømmen af trafik for at samle op og afsætte passagerer Det er ofte indrykket i fortovet eller andre fodgængerområder.

Hvorfor ændrede de busstoppestedet ved Spa?

Vedr.: New Old Bus Stop Chicane at Spa

Teknisk ja, men det var formålsbygget som en chicane for kredsløbet De kaldte det bare et busstoppested for staten midler til at betale for det. Også fordi dette er en meget kuperet del af området, vil flere chancer være meget svære og dyre at realisere.

Er Spa et spor med høj downforce?

Spor som Silverstone og Spa har high downforce-sekvenser, der kan se driverne trække op til 6G i nogle tilfælde. Men de lange lige strækninger og højhastighedshjørnerne på disse sektorer betyder, at kraften stadig har stor indflydelse på hakkerækkefølgen.

Anbefalede: