Logo da.boatexistence.com

Kan Antarktis koloniseres?

Indholdsfortegnelse:

Kan Antarktis koloniseres?
Kan Antarktis koloniseres?

Video: Kan Antarktis koloniseres?

Video: Kan Antarktis koloniseres?
Video: Vad händer under Antarktis isar? 2024, Kan
Anonim

The Antarctic Treaty System, en række internationale aftaler, begrænser i øjeblikket aktiviteter på Antarktis. Det ville skulle ændres eller opgives, før storstilet kolonisering lovligt kunne finde sted, især med hensyn til protokollen om miljøbeskyttelse til Antarktis-traktaten.

Kan Antarktis blive et land?

Antarktis er ikke et land: det har ingen regering og ingen oprindelig befolkning. I stedet er hele kontinentet afsat som et videnskabeligt område. Antarktis-traktaten, som trådte i kraft i 1961, fastlægger et ideal om intellektuel udveksling.

Kan du lovligt flytte til Antarktis?

Ingen bor i Antarktis på ubestemt tid på den måde, de gør i resten af verden. Det har ingen kommerciel industri, ingen byer, ingen fastboende. De eneste "bosættelser" med længerevarende beboere (som bliver i nogle måneder eller et år, måske to) er videnskabelige baser.

Har nogen nogensinde prøvet at kolonisere Antarktis?

De fleste forsøg på kolonisering skete efter traktaten blev underskrevet. I 1978 Emilio Palma blev født i Antarktis, han var søn af den argentinske chef for Esperanza Base. Hans mor var blevet transporteret til Antarktis, mens han var gravid for at styrke det argentinske krav på deres antarktiske territorium.

Er nogen blevet myrdet i Antarktis?

Døden er sjælden i Antarktis, men ikke uhørt. Mange opdagelsesrejsende omkom i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede i deres søgen efter at nå Sydpolen, og potentielt er hundredvis af lig frosset i isen. I den moderne æra er flere dødsulykker i Antarktis forårsaget af freakulykker.

Anbefalede: