Logo da.boatexistence.com

Har big e forladt den nye dag?

Indholdsfortegnelse:

Har big e forladt den nye dag?
Har big e forladt den nye dag?

Video: Har big e forladt den nye dag?

Video: Har big e forladt den nye dag?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

I oktober 2020 blev Kingston og Woods udnævnt til Raw-mærket som The New Day, mens Big E forblev på SmackDown-mærket og adskilte ham fra gruppen.

Forlod Big E New Day?

I oktober 2020 blev Kingston og Woods udnævnt til Raw-mærket som The New Day, mens Big E forblev på SmackDown-mærket; dette delte stort E fra resten af The New Day, selvom gruppen insisterede på, at han forblev medlem, og de tre stadig optrådte sammen af og til.

Hvad skete der med Biggie fra den nye dag?

Big E, Kofi Kingston og Xavier Woods dominerede tagteam-divisionen på tværs af RAW og SmackDown i tæt på et årti. Desværre måtte gruppen skilles op under WWE Draft 2020… Han sagde, at de forsøger at forgrene sig mere og sprede New Day-mærket på RAW og SmackDown.

Hvem er Bobby Lashleys kone?

Kristal Marshall Los Angeles, Californien, U. S. Parker, Colorado, U. S. Kristal Melisa Marshall (født 11. november 1983) er en amerikansk model, skønhedsdronning og pensioneret professionel wrestler, som er bedst kendt for sin tid i World Wrestling Entertainment på sit SmackDown-mærke og i Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

Byder den nye dag ægte pandekager?

The New Day har ikke længere lov til at kaste pandekager ud i WWE-universet, men lige nu aner vi ikke hvorfor. Vince McMahon er ikke den største fan af tag team wrestling. Der er en række ting, der peger mod det faktum. Til at begynde med, den aktuelle tilstand af tag-afdelingen på Raw.

Anbefalede: