Hvor er daniel arzani?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er daniel arzani?
Hvor er daniel arzani?

Video: Hvor er daniel arzani?

Video: Hvor er daniel arzani?
Video: Humans Have an Actual Superpower... 2024, September
Anonim

Daniel Arzani er en australsk professionel fodboldspiller, der spiller som offensiv midtbanespiller og kantspiller for Lommel SK i den belgiske First Division B, udlånt fra Manchester City og det australske landshold.

Hvad skete der med Daniel arzani?

En revet ACL udelukkede ham fra Asian Cup 2019, og han spillede ikke igen før i september 2019, da han arbejdede sig tilbage fra en skade, der let kan ødelægge karrieren. Arzanis tilbagevenden fra skaden var lang, da han gjorde en indsats for at sikre, at hans krop og sind var klar til at vende tilbage til handling.

Hvor gammel er Daniel arzani?

Det ville være et vigtigt øjeblik for 22-årige, hvis karriere er gået i stå på grund af en kombination af skader og manglende muligheder i de seneste tre år. En tåre i ACL, mens han var udlånt fra Manchester City til Celtic, bragte Arzanis dramatiske karriereopgang til en gysende standsning.

Hvilken nationalitet er arzani?

På grund af sin iranske arv, var Arzani berettiget til at repræsentere både Iran og Australien på internation alt plan. I februar 2018 udt alte Arzani, at han hældede mere til at repræsentere Australien over Iran.

Hvor høj er Harry Souttar?

På 1,98 meter (6 ft 6 in) er Souttar den næsthøjeste spiller, der har repræsenteret hele Australiens landshold, bag Zeljko Kalac på 2,02 meter (6 ft 8) in).

Anbefalede: