Logo da.boatexistence.com

Hvilken ulvehule gemmer kultisten sig i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken ulvehule gemmer kultisten sig i?
Hvilken ulvehule gemmer kultisten sig i?

Video: Hvilken ulvehule gemmer kultisten sig i?

Video: Hvilken ulvehule gemmer kultisten sig i?
Video: Top 10 Best NEW Games & Creations | Dreams PS4/PS5 2024, Kan
Anonim

Ulvehulen var en hule i Grand Mount Parnassos nær Slangens Dal i Phokis, Grækenland.

Hvor er kultisten i Phokis?

Clue 1: The Cultist gemte sig i en ulvehule i Phokis Når først den er blevet afsløret, kan du finde Zoisme ved Wild Bear-hulen i det øverste centrum af Malis-regionen. Du kan ofte finde hende uden for hulen, mens bjørnene kan blive inde, så du først kan eliminere hende uden at bekymre dig om yderligere trusler.

Hvor er Lokris-fortet?

Lokris ligger i den nordlige del af spilverdenen i Assassin's Creed Odyssey. Det er øst for Phokis og i den nordlige del af Boeotien.

Hvor er Pallas lyddæmperen?

For at finde Pallas lyddæmperen skal du deltage i erobringsslaget om Achaia-regionen Fangsten er, at du skal kæmpe på Athens side, nej uanset hvor dine faktiske præferencer ligger. Hvis du kæmper på Spartas side, vil kultisten Pallas ikke gyde.

Hvordan udløser du en erobringskamp?

For at deltage i en Erobringskamp skal du først sænke styrken af en nation, der i øjeblikket har ansvaret for regionen på kortet, og med det kan du to Battleground-lejre besøg for at tilbyde dine tjenester til enten Sparta eller Athen. Taler du med kommandanten for den nation, du ønsker at bakke op om, vil det indlede erobringsslaget.

Anbefalede: