Logo da.boatexistence.com

Når citi-trends åbner?

Indholdsfortegnelse:

Når citi-trends åbner?
Når citi-trends åbner?

Video: Når citi-trends åbner?

Video: Når citi-trends åbner?
Video: TENT REVIVAL (feat. D’Nar) | Forward City & Travis Greene 2024, Kan
Anonim

Citi Trends er en amerikansk detailkæde med tøj, der sælger nedsatte produkter primært målrettet bykunder. Virksomheden åbnede sin første butik i Savannah, Georgia i 1958 under navnet Allied Department Stores.

Hvorfor er Citi Trends så billigt?

Why Citi Trends Is So Cheap

CTRNs modemerchandising-team justerede ikke beholdningen tilstrækkeligt til skiftende modetrends, hvilket resulterede i en oppustet beholdning af gammelt tøj der skulle sælges til udsalgspriser. … Ikke overraskende har dette ført til store lagerforringelser i de år, hvor denne strategi slog fejl.

Hvordan staves Citi-trend?

Drop ind i en Citi Trends i nærheden af dig for at gennemse de nyeste beklædnings-, tilbehørs- og boligtrends, for langt mindre forbrug! Grundlagt i 1946 og med hovedkontor i Savannah, GA, driver vi mere end 570 butikker i 33 stater. Besøg www.cititrends.com for mere information!

Sælger Citi Trends skoleuniformer?

Citi Trends er dit uniform-hovedkvarter, og Citi Trends har de uniformer, du har brug for, til priser, du vil elske. Uniformer til mænd, drenge, piger, juniorer og plus til garanteret lave priser. Uanset om det er til arbejde eller skole, har Citi Trends de nyeste uniformsstile på over- og underdele, som du har brug for til uovertrufne priser.

Har Citi Trends frikvarter?

Om Citi Trends

LAYAWAY-POLITIK: Alle varer i vores butikker kan lægges på frikvarter, selv rydning. Der er et ikke-returnerbart servicegebyr på 2,00 USD og et depositum på 20 % påkrævet.

Anbefalede: