Logo da.boatexistence.com

Når elizabeth line åbner?

Indholdsfortegnelse:

Når elizabeth line åbner?
Når elizabeth line åbner?

Video: Når elizabeth line åbner?

Video: Når elizabeth line åbner?
Video: The Elizabeth line opens- BBC London 2024, Kan
Anonim

Crossrail er stadig på vej til at åbne Elizabeth-linjen i første halvdel af 2022, og vi fortsætter med at gøre fremskridt med at færdiggøre de nødvendige arbejder for at starte passagertrafik i den centrale sektion af jernbanen, fra Paddington til Abbey Wood, næste år.

Er Crossrail åben nu?

Crossrail har forpligtet sig til åbne fuldt ud inden maj 2023. Passagerer skal skifte tog langs ruten. De, der rejser mod øst fra Reading eller Heathrow, vil kun være i stand til at rejse så langt som til Paddington, hvor de bliver nødt til at skifte.

Hvornår åbnede Crossrail?

Efter 35 års planlægning og udvikling slog Crossrail endelig vej den 15. maj 2009 ved Canary Wharf, da borgmesteren og den daværende transportsekretær Lord Adonis søsatte den første pæl ind i North Dock i Docklands på stedet for den nye Canary Wharf-station.

Er Elizabeth-linjen 24 timer?

Opdag Elizabeth-linjen

Elizabeth-linjen vil levere inter-by- og metropassagertjenester, der forbinder London City, Canary Wharf, West End og Heathrow Lufthavn til pendlerområder øst og vest for London. Jernbanen vil betjene 40 stationer med en peak-køreplansfrekvens på 24 tog i timen

Hvor skal Elizabeth-linjen køre?

Elizabeth-linjen vil køre fra Reading og Heathrow i vest gennem 42 km nye tunneler under London til Shenfield og Abbey Wood i øst. Den nye jernbane, der drives af Transport for London, vil blive fuldt integreret med Londons eksisterende transportnetværk.

Anbefalede: