Logo da.boatexistence.com

Hvordan spiser man smelter?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan spiser man smelter?
Hvordan spiser man smelter?

Video: Hvordan spiser man smelter?

Video: Hvordan spiser man smelter?
Video: 32 PINNEIS SMELTET TIL 1 (med BeasVerden) 2024, Kan
Anonim

Eating Smelt Smelt er små, og enhver fisk mindre end seks tommer bør virkelig spises hele, hoved, indvolde, hale og det hele. For dem af jer, der er lidt sarte, bare rolig. Det eneste, du smager, er kødets rige smag, plus en behagelig blød knas fra knoglerne, som ikke sætter sig fast i din hals.

Kan du spise duftens knogler?

Smelt har en olieagtig, mild smag og en blød tekstur. 6-10 tommer fisken har en lugt og smag som friskskåret agurk. Ferskvandssmelte anses for at være mindre olieagtig end s altvandssmelte. Smelt spises norm alt hel- inklusive hoved, knogler og alt.

Hvordan tilbereder du en duft til at spise?

Rutevejledning

  1. Pisk mel og s alt sammen i en tærteplade. Drug duften i melblandingen, og beklæd både ydersiden og hulrummet på fisken.
  2. Opvarm olie i en stegepande 1/4-tommer dyb over medium varme, indtil den er varm. Læg fisk i den varme olie; steg, indtil de er sprøde og faste, 2 til 3 minutter på hver side.

Skal du rense duften?

Hvordan renser duften eller ej er noget alle selv bestemmer. Fiskene er små, og ligesom sardiner bør du spise dem hele. Ingen grund til at udbene lille lugt. Fisk større end 6 tommer bør renses, fordi de kan være en smule bitre.

Smager dufter godt?

Smelt er så fedt, at indianere brugte dem til at lave stearinlys. … Smelt har en fedtet, mild smag og en blød tekstur. 6-10 tommer fisken har en lugt og smag som friskskåret agurk. Ferskvandssmelte anses for at være mindre olieagtig end s altvandssmelte.

Anbefalede: